top of page

Terapeutiske redskaber

Jeg tager mit afsæt i oplevelsesorienteret terapi, hvor jeg tager udgangspunkt i dine subjektive oplevelser, som de opleves her og nu. Jeg ligger vægt på, at der i relationen mellem min klient og jeg, er en god kontakt og gensidig tillid, hvilket har stor betydning for en tryghed mellem os under forløbet.

 

Denne terapeutiske tilgang kombinerer jeg med det psykodynamiske, hvor jeg som terapeut udforsker og igangsætter din egen udforskning af dig selv, hvilket også betyder, at jeg kan spørge ind til tidligere oplevelser og erfaringer fra dit liv, ud fra de emner og problematikker vi snakker om, hvor det kan have en mulig sammenhæng og mening.

Denne udforskning kan være medvirkende til, at der sker proces i din livssituation. 

I 2013 tog jeg endnu en anerkendt terapeutisk uddannelse, kaldet ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Denne bygger på adfærdsterapi og kognitiv terapi, hvor man bl.a. har fokus på at lære teknikker til at acceptere det ubehag, der alligevel ikke kan ændres eller kontrolleres i ens liv, men istedet lægge vægt på at skabe et indholdsrigt og værdibaseret liv. 

Jeg kan med baggrund i disse terapeutiske uddannelser og min lange erhvervserfaring som sygeplejerske tilbyde dig en målrettet og højt kvalificeret samtale og terapeutisk forløb.

bottom of page