top of page

Jeg hedder Line Elkjær Kristensen, er 44 år, gift med Ruben og har tre børn, og vi bor i Videbæk i et dejligt hus hvor jeg har en ugeneret praksis. I min fritid holder jeg af at være i naturen, for der finder jeg ro og får dejlige oplevelser - bl.a. når jeg er afsted på jagt, som er en af mine fritidsinteresser. 

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland med 4 mindre søskende. Den gode kontakt, det terapeutiske arbejde og medmenneskelig omsorg har altid interesseret mig og været en naturlighed i samtaler og relationer. 

I 2003 blev jeg uddannet sygeplejerske og har igennem mit arbejdsliv arbejdet mange forskellige steder bl.a. en sommer på Grønland. I 2013 supplerede jeg sygeplejen med uddannelsen som psykoterapeut fra PIAA ”Psykoterapeutisk Institut Aarhus”. De terapeutiske paradigmer for denne uddannelse er oplevelsesorienteret terapi og gestalt terapi, som jeg oplever i samspil med hinanden skaber nogle gode rammer for samtalerne.  
Uddannelsen er udpræget praksis orienteret, hvilket betyder, at klientarbejde med både enlige, par, grupper og familier har spillet en stor rolle. Jeg har en bred erfaring med over 600 timers samtaleterapi. 
Kombinationen af min erfaring fra sygeplejen og den terapeutiske faglighed, oplever jeg, giver mig noget unikt at byde på som terapeut.

bottom of page