top of page

Parterapi

Intet parforhold er uden udfordringer. For når to mennesker indgår i et parforhold, har de hver deres landkort med, hvorfra de ser på og er blevet påvirket ud fra. De har bl.a. hver deres baggrund, kultur, opdragelse, rollemodeller og bagage. Og det kan derfor ikke undgåes, at føre til udfordringer og uenigheder - men også til berigelse i relationen.

Måske er det svært for jer at se og mærke denne berigelse lige nu.

Måske er kontakten mellem jer ikke længere nærværende og kærlig. Måske har en af jer været utro, eller jalousi er en faktor imellem jer. Uanset hvad jeres udfordring er, kan jeg i samarbejde med jer, hjælpe med at finde en måde at komme igennem konflikten på.

Måske er jeres forskelligheder, der i starten var det I faldt for hos hinanden, nu blevet en udfordring, hvor den ene eller begge gør ihærdige forsøg på at ændre på den anden. Problemerne mellem jer er gået i hårdknude og I har brug for hjælp og sparring til at få løsnet op for nogle af de elementer, der hindrer jer i at have en god kontakt og god relation til hinanden.

Måske savner I en følelsesmæssig tryghed og intimitet mellem jer, som over årene er blevet forsømt af forskellige årsager. 

Når den ene lider i et parforhold - lider begge og selve parforholdet også. Derfor har jeg til hensigt at involvere begge parter i samtalen, for problemet og smerten vedrører begge og kræver indbyrdes forståelse og kommunikation mellem parterne. 

Jeg vil ikke tage nogens parti, men vil imødekomme begges behov og ønsker for at udtrykke det som fylder. 

 

bottom of page